eigendomein
webhosting
hosting
installatron
domeinnaam
hosting pakketten
hostingprovider
plesk
eigendomein
mysql
wordpress
joomla
php
anti-spam

Voordelen Eigendomein

Ondersteuning van 24/7
   Ondersteuning 24/7
Uptime van 99,9%
   Uptime van 99.9%
Binnen 24u online!
   Binnen 24 uur online
Betrouwbaar en betaalbaar
   Scherpe prijsstelling
Geen verborgen kosten
   Geen extra kosten

Handleidingen en tutorials

Niet iedereen is even technisch onderlegd als de ander, derhalve heeft Eigendomein een groot aantal handleidingen, oftewel tutorials, online staan waarin diverse (basis)handelingen worden uitgelegd.

De handleidingen, in de vorm Flash filmpjes, zijn voor iedereen geschikt; of u nu particulier bent of een eigen server heeft bij Eigendomein. Alles wordt zo goed en duidelijk mogelijk uitgelegd.

Klik hier om een overzicht te krijgen van alle beschikbare handleidingen van Eigendomein.

Installatron programma's

Hieronder een kleine selectie van de programma's die u met Installatron gemakkelijk kunt installeren. Met een paar muisklikken is programma actief binnen uw webhostingpakket.

Aardvark Topsites
DokuWiki
Coppermine
Mambo
WordPress
MODx
Drupal
phpShop
SugarCRM
Xoops
Joomla!
Noah's Classifieds

Voor een compleet overzicht van alle programma's die bij Installatron zitten inclusief een korte omschrijving, dan klikt u hier.

Ervaring klanten

 

Diverse domeinnamen en hostingpakketten lopen bij Eigendomein. Zeer tevreden. Binnenkort maar eens kijken voor een dedicated server.

 
Cornelis Keizer

Waarschuwing

Vaak zien wij zogenaamde collega hostingproviders stunten met dumpprijzen. Helaas blijkt (vaak) achteraf pas, waarom de door hun aangeboden hosting zo goedkoop is. Veelal staan de webservers in de Verenigde Staten, waar men inderdaad goedkoop kan hosten, al wordt het verschil vandaag de dag een stuk minder.

Doordat deze webservers in de Verenigde Staten staan, in plaats van Nederland, heeft dit een negatieve werking op de toegankelijkheid en toegangstijden van uw website. Om nog maar te zwijgen over onderhouds tijdstippen van servers, die veelal overdag op Nederlandse tijden plaatsvinden, dit alles vanwege het tijdverschil met Amerika.

Bij Eigendomein heeft u de garantie dat u hostingpakket op een Nederlandse webserver komt te staan en daarmee de beste en snelste toeganstijden en laadsnelheden heeft voor uw website. Eigendomein doet er alles aan om onderhoudswerkzaamheden in de nachtelijke uren te doen, indien dit nodig is. Uiteraard kan het altijd voorkomen dat er een urgente security update overdag uitgevoerd moet worden, maar dit zal meestal slechts enkele minuten in beslag nemen.

Eigendomein is deelnemer en registrant van de onderstaande TLDs

RSS Twitter

Alle prijzen zijn exclusief B.T.W.

Eigendomein is een onderdeel van Internet Service Europe Ltd.

Onder voorbehoud van alle rechten. © 2024

Valid XHTML 1.0 Transitional