webhosting
domeinnaamregistratie
webserver
installatron
blog
forum
domeinnaam
eigendomein
eigen domein
php
oscommerce
joomla
wordpress
drupal

Voordelen Eigendomein

Ondersteuning van 24/7
   Ondersteuning 24/7
Uptime van 99,9%
   Uptime van 99.9%
Binnen 24u online!
   Binnen 24 uur online
Betrouwbaar en betaalbaar
   Scherpe prijsstelling
Geen verborgen kosten
   Geen extra kosten

Wist u dat...

Adressen maken mensen en bedrijven vindbaar. Dat geldt niet alleen in fysieke wereld. Ook in de virtuele wereld van het internet moet een organisatie of informatie snel te vinden zijn. De digitale NAW-gegevens zijn vastgelegd in een domeinnaam. In het begin waren de domeinnamen nog gebaseerd op IP-nummers.

Dat is niet zo praktisch omdat gebruikers deze cijfercombinaties maar moeilijk kunnen onthouden. Om het onthouden van webadressen gemakkelijker te maken, is het Domain Name System (DNS) ontwikkeld. Dit systeem vertaalt IP-adressen naar domeinnamen en omgekeerd. De IP-adressen worden zo alleen op de achtergrond gebruikt. Dat betekent dat bezoekers die uw website willen bezoeken niet 83.172.130.98 in de browserregel typen, maar gewoon: www.eigendomein.nl.

Uitgelicht

ED Pakket 4

Hostingpakket
1000 MB
25000 MB
onbeperkt
onbeperkt
geen
Slechts 8,25 Euro per maand!
Het pakket is standaard voorzien van de laatste anti-spam filters, webmail (wereldwijd toegankelijk), PHP5, MySQL, Installatron en een zeer gebruiksvriendelijk controle paneel.
 

Ervaring klanten

 

Inmiddels ben ik al een aantal jaren reseller bij Eigendomein. In de loop der jaren zijn er wel duidelijke veranderingen aan te merken; sneller, vriendelijker en goedkoper. Ik zal niet zo snel meer weggaan.

 
Joost Tempelman

Waarschuwing

Vaak zien wij zogenaamde collega hostingproviders stunten met dumpprijzen. Helaas blijkt (vaak) achteraf pas, waarom de door hun aangeboden hosting zo goedkoop is. Veelal staan de webservers in de Verenigde Staten, waar men inderdaad goedkoop kan hosten, al wordt het verschil vandaag de dag een stuk minder.

Doordat deze webservers in de Verenigde Staten staan, in plaats van Nederland, heeft dit een negatieve werking op de toegankelijkheid en toegangstijden van uw website. Om nog maar te zwijgen over onderhouds tijdstippen van servers, die veelal overdag op Nederlandse tijden plaatsvinden, dit alles vanwege het tijdverschil met Amerika.

Bij Eigendomein heeft u de garantie dat u hostingpakket op een Nederlandse webserver komt te staan en daarmee de beste en snelste toeganstijden en laadsnelheden heeft voor uw website. Eigendomein doet er alles aan om onderhoudswerkzaamheden in de nachtelijke uren te doen, indien dit nodig is. Uiteraard kan het altijd voorkomen dat er een urgente security update overdag uitgevoerd moet worden, maar dit zal meestal slechts enkele minuten in beslag nemen.

Eigendomein werkt uitsluitend met A-merk apparatuur

RSS Twitter

Alle prijzen zijn exclusief B.T.W.

Eigendomein is een onderdeel van Internet Service Europe Ltd.

Onder voorbehoud van alle rechten. © 2024

Valid XHTML 1.0 Transitional