webhosting
domeinnaamregistratie
webserver
installatron
blog
forum
domeinnaam
eigendomein
eigen domein
php
oscommerce
joomla
wordpress
drupal

Voordelen Eigendomein

Ondersteuning van 24/7
   Ondersteuning 24/7
Uptime van 99,9%
   Uptime van 99.9%
Binnen 24u online!
   Binnen 24 uur online
Betrouwbaar en betaalbaar
   Scherpe prijsstelling
Geen verborgen kosten
   Geen extra kosten

Wist u dat...

Inmiddels zijn er meer dan 200 miljoen (201,8 miljoen) domeinnamen wereldwijd geregistreerd sinds de publieke invoering van de TLDs 25 jaar geleden. Van deze 200 miljoen domeinnamen is ruim 43% een .com domeinnaam. Andere veel geregistreerde TLDs zijn onder andere .de, .net, .org, .info, .cn, .eu, .ru en onze eigen .nl.

Frappant detail is dat het aantal .nl registraties in verhouding hoger is dan TLDs zoals .eu en .ru. Zo kan men concluderen dat Nederlanders de waarde van het hebben van een eigen domeinnaam weten te waarderen.

Uitgelicht

ED Pakket 3

Hostingpakket
800 MB
20000 MB
onbeperkt
onbeperkt
geen
Slechts 6,58 Euro per maand!
Het pakket is standaard voorzien van de laatste anti-spam filters, webmail (wereldwijd toegankelijk), PHP5, MySQL, Installatron en een zeer gebruiksvriendelijk controle paneel.
 

Ervaring klanten

 

Eigendomein heeft mij ontzettend geholpen met opzetten van mijn eigen online kleding/mode winkel!! Bedankt!!

 
Naomi Vermey

Waarschuwing

Vaak zien wij zogenaamde collega hostingproviders stunten met dumpprijzen. Helaas blijkt (vaak) achteraf pas, waarom de door hun aangeboden hosting zo goedkoop is. Veelal staan de webservers in de Verenigde Staten, waar men inderdaad goedkoop kan hosten, al wordt het verschil vandaag de dag een stuk minder.

Doordat deze webservers in de Verenigde Staten staan, in plaats van Nederland, heeft dit een negatieve werking op de toegankelijkheid en toegangstijden van uw website. Om nog maar te zwijgen over onderhouds tijdstippen van servers, die veelal overdag op Nederlandse tijden plaatsvinden, dit alles vanwege het tijdverschil met Amerika.

Bij Eigendomein heeft u de garantie dat u hostingpakket op een Nederlandse webserver komt te staan en daarmee de beste en snelste toeganstijden en laadsnelheden heeft voor uw website. Eigendomein doet er alles aan om onderhoudswerkzaamheden in de nachtelijke uren te doen, indien dit nodig is. Uiteraard kan het altijd voorkomen dat er een urgente security update overdag uitgevoerd moet worden, maar dit zal meestal slechts enkele minuten in beslag nemen.

Eigendomein is deelnemer en registrant van de onderstaande TLDs

RSS Twitter

Alle prijzen zijn exclusief B.T.W.

Eigendomein is een onderdeel van Internet Service Europe Ltd.

Onder voorbehoud van alle rechten. © 2023

Valid XHTML 1.0 Transitional