webhosting
domeinnaamregistratie
hosting
webserver
.nl registratie
.eu registratie
hostingprovider
nederlandse webhostingprovider
eigendomein
eigen domein

Voordelen Eigendomein

Ondersteuning van 24/7
   Ondersteuning 24/7
Uptime van 99,9%
   Uptime van 99.9%
Binnen 24u online!
   Binnen 24 uur online
Betrouwbaar en betaalbaar
   Scherpe prijsstelling
Geen verborgen kosten
   Geen extra kosten

Uitgelicht

ED Pakket M

Hostingpakket
200 MB
5000 MB
onbeperkt
geen
Slechts 2,92 Euro per maand!
Het ED Pakket M is bedoelt voor mensen die een simpele website draaien zonder scripting, waabij email communicatie het belangrijkste is. Dit pakket is voorzien van de laatste anti-spam filters, webmail (wereldwijd toegankelijk) en een zeer gebruiksvriendelijk controle paneel.
 

Laatste mededeling

Verhuizing Eigendomein datacenter.

Eigendomein gaat alle activiteiten verhuizen van euNetworks te Amsterdam naar een eigen Private Suite in het nieuwe datacenter van Nedzone te Steenbergen (de onderlinge afstand is circa 130 km).

Het betreft hier de volledige verhuizing van in totaal 20 kabinetten met vele honderden servers en meerdere clusteromgevingen.

De verhuizing zal starten vrijdagavond 18 maart 2011 om ca. 20.00 uur de laatste servers zullen terug online zijn zaterdagmorgen 19 maart 2011 omstreeks 06.00 uur.

Eigendomein tracht de downtime zo kort mogelijk te houden, de eerste servers zullen derhalve dan ook zaterdagochtend 19 maart 2011 om circa 00.30 uur reeds terug online zijn op onze nieuwe locatie te Steenbergen.

Alle diensten blijven na de verhuizing technisch ongewijzigd. Ook zullen er geen wijzigingen in de IP adressen zijn (Eigendomein is een volwaardig RIPE member dus onze slash 18 zal probleemloos worden omgezet).

Wij realiseren ons dat de onderbreking in onze dienstverlening tijdens de verhuizing wellicht niet uitkomt, maar zeggen u toe dat wij al het mogelijke doen om de (noodzakelijke) downtime tot een minimum te beperken en de verhuizing zo geruisloos mogelijk te zullen uitvoeren. Er is bewust voor gekozen (routering, overlast, etc.) om de verhuizing in 1 nacht uit te voeren en niet gefaseerd, hiervoor zijn een groot aantal professionals ingehuurd zoals technisch personeel, speciale server (rol) containers, speciaal transport, afgestemd op dergelijke grote IT operaties.

Het zal helaas niet mogelijk zijn om tijdstippen of dagen aan te passen met de verhuizing van uw hostingaccount, dedicated server, virtual private server of resellerpakket.

Ook zullen onze eigen websites tijdens de verhuizing tijdelijk niet bereikbaar zijn. Om u toch op de hoogte te kunnen houden van de ontwikkelingen tijdens deze verhuizing is hiervoor een speciaal Twitter account geopend deze kunt u bereiken op de volgende url: http://twitter.com/MigrationISE.

Waarom deze overstap van euNetworks Amsterdam naar het nieuwe datacenter van Nedzone te Steenbergen?

 1. Voornaamste reden is dat wij een meer optimale dienstverlening willen bieden aan onze afnemers, heden ten dage is het bijna ondoenlijk om vanuit Roosendaal (vestigingsadres) optimale dienstverlening te kunnen bieden indien je gebruikt maakt van een datacenter, dat is gelegen in Amsterdam zoals met Eunetworks het geval is. Het nieuw opgezette DataCenter in Steenbergen is slechts 15 minuten van onze vestiging te Roosendaal verwijderd.
   
 2. Ingebruikname van onze eigen Private Suite (ruimte voor 24 kabinetten met uitbreiding naar 48 kabinetten) voorzien van het Cold Corridor principe, waardoor wij over onze eigen afgeschermde ruimte beschikken. Hiermee zijn onze doorgroei mogelijkheden zeker gesteld. Ook is hiermede de weg vrijgemaakt om op korte termijn tegen scherpe tarieven Server Housing te gaan aanbieden. (1/4 , 1/2 en 1/1 kabinetten) hetgeen op Eunetworks voor ons niet uitvoerbaar was.
   
 3. Op onze nieuwe locatie is tevens de tijd aangebroken om ons interne netwerk/apparatuur volledig te upgraden naar een aanzienlijk hoger niveau, investeren in de toekomst is immers sterk gerelateerd aan de internet wereld. (vb. Firewalling door o.a. redundant Juniper Netscreens 5400, Barracuda Loadbalancers, Netapp FAS 3020 filers, etc.) Ook zal een start worden gemaakt met de uitrol van IPv6.
   
 4. Het nieuwe Nedzone datacenter te Steenbergen heeft meer dan uitstekende faciliteiten beschikbaar en is zeker gericht op de toekomst denk hierbij onder andere aan;
 • Direct Free Cooling oplossing van Stulz
 • N+1 downflow computerairconditioners per datavloer
 • Stroomvoorziening volledig 2N uitgevoerd
 • N+1 generatoren met 24 uur diesel op voorraad
 • Argonite gasblusinstallatie
 • BORG klasse III certificering

Voor meer informatie over het nieuwe datacenter van Nedzone kunt u de website raadplegen (http://www.nedzone2011.nl)

Mocht u verder nog vragen hebben dan vernemen wij deze graag. U kunt daarvoor telefonisch of per e-mail contact opnemen met uw accountmanager.

Ervaring klanten

 

Na veel problemen bij mijn vorige webhoster, ben ik overgestapt naar Eigendomein. Deze hebben de domeinnaam snel verhuisd en inmiddels host ik bij Eigendomein al meer dan een jaar naar volle tevredenheid.

 
Jan Korbijn

Klanten beoordelen de service en producten met 5 van de 5 sterren, gebaseerd op 1257 ervaringen.

Waardering: 5 sterren

Server informatie

Hieronder ziet u de pingtijden naar andere servers vanaf het netwerk van Eigendomein.

Eigendomein werkt uitsluitend met A-merk apparatuur

RSS Twitter

Alle prijzen zijn exclusief B.T.W.

Eigendomein is een onderdeel van Internet Service Europe Ltd.

Onder voorbehoud van alle rechten. © 2023

Valid XHTML 1.0 Transitional
51.536, 4.489905
J. van der Lingen
Eigendomein
0165-318788
http://eigendomein.nl/