Inmiddels is het bijna 15 jaar geleden dat Eigendomein begon in de wereld van webhosting en domeinnaamregistraties.
Gedurende deze periode is de webhostingmarkt aanzienlijk groter en goedkoper geworden. Kleine webhostingbedrijven hebben plaats gemaakt voor grotere aanbieders van webhosting en domeinnamen. Vaak wordt webhosting aangeboden tegen zogenaamde "dumpprijzen" en gaat het veelal om kwantiteit in plaats van kwaliteit.
Helaas moeten wij vaak constateren, aan de hand van verhalen van klanten, hoe het bij andere hostingproviders eraan toe gaat; websites langdurig uit de lucht, veel onaangename financiële verrassingen achteraf, trage afhandeling van domeinnaamregistraties en slechte service zijn geen onbekende problemen. Eigendomein maakt zich vooral hiertegen sterk. Bij Eigendomein webhosting bent u zeker van de continuïteit van uw identiteit op het internet. Eigendomein beschikt over de ultieme mix van ervaring, kwaliteit, betrouwbaarheid en service.
Vandaag de dag heeft iedereen een (prive)website en is een website voor een bedrijf compleet onmisbaar geworden. Kijk eens bijvoorbeeld naar bedrijfwagens; stuk voor stuk zijn ze voorzien van een internetadres van het bedrijf waarvoor de persoon voor werkt. Om nog maar te zwijgen over folders en ander reclamemateriaal.
Overtuig uzelf van de ervaring, kwaliteit, betrouwbaarheid en service die Eigendomein uitstraalt en biedt. Wordt vandaag nog een tevreden klant en behoud uw indentiteit op het internet zonder zorgen. Wordt vandaag nog klant bij Eigendomein!
Team Eigendomein
Hieronder kunt u controleren of de door u gewenste domeinnaam nog beschikbaar is.
Het Netwerk van Eigendomein, welke een dochteronderneming is van Internet Service Europe Ltd., is ondergebracht bij het high-tech datacenter NedZone II te Steenbergen.
Het datacenter NedZone II is voorzien van de laatste nieuwe technieken, denk hierbij aan N+1 downflow-computer airconditioners per datavloer, direct free cooling (DFC2), hot / cold corridor principe, aanwezigheid van luchtbevochtiging (koeling), gasblusinstallatie aanwezig, BORG klasse III certificering, aspiratiesysteem en optische rookmelders, CCTV installatie, directe doormelding naar brandweer en PAC, biometrische toegangscontrole (beveiliging).
Voor de verbinding naar buiten wordt gebruik gemaakt van een fysiek gescheiden darkfiber-ring tussen Steenbergen – Rotterdam – Amsterdam – Steenbergen. Door gebruik te maken van CWDM (Coarse Wave Division Multiplexing) technologie staan er hierdoor meerdere 1 Gbit kanalen ter beschikking. Deze capaciteit wordt vervolgens verder uitgebreid naar meerdere 10 Gbit kanalen door gebruik te maken van DWDM (Dense Wave Division Multiplexing).
Daarnaast gebruikt Eigendomein webhosting voor de routing Juniper routers van de typen M10i en M7i in combinatie met het "state of the art" Cisco 10GE platform. Namelijk de Cisco 7609 (dubbel uitgevoerd).
Deze Cisco 7609 routers zijn verbonden met 2 x 1 Gbit/s uplinks naar de HP (Hewlett-Packard) Procurve Switch 5304XL-32G. Vandaar uit gaan de 1 Gbit/s uplinks naar de switches in de cabinetten die vervolgens zijn gekoppelt aan de servers met 100Mbit/s ongeknepen.
Er is dus voldoende overcapaciteit aanwezig om zelfs bij verdubbeling van het dataverkeer de services te kunnen garanderen.
Binnen het Eigendomein netwerk wordt zoveel mogelijk redundancy toegepast: het verdelen van de taken over meerdere machines en verbindingen, zodat de een het werk kan overnemen als de ander onverhoopt een storing mocht hebben.
De verbinding tussen de cabinetten en onze routers wordt altijd met VRRP (Virtual Router Redundancy Protocol) opgezet; hierbij doen de twee core routers net alsof ze hetzelfde IP- en MAC-adres hebben.
Mocht een van beide core routers uitvallen, dan zal u daar als klant verder geen hinder van ondervinden en blijven de websites gewoon oproepbaar.
In een onderdeel van Parallels Plesk Panel is een beveiligingslek ontdekt dat recent actief is misbruikt om toegang te verkrijgen tot servers met Plesk. Alle versies van Plesk zijn kwetsbaar, dit geldt voor zowel Linux versies als Windows versies.
Zie voor meer informatie over het beveiligingslek:
http://kb.parallels.com/en/113321
Inmiddels zijn door Parallels patches beschikbaar gesteld om het beveiligingslek voor zover bekend te dichten.
Gezien de ernst van het beveiligingslek en de constatering dat een server van een van onze klanten eveneens misbruikt is, hebben we besloten dat alle Plesk servers (waaronder uw hostingpakket/vps/dps) waarop het beveilingslek van toepassing was, de patches uit te laten voeren.
Deze patch ronde is inmiddels afgerond!
Bovendien zijn alle wachtwoorden zijn d.m.v een reset gewijzigd om eventuele schade te voorkomen.
Let op!
Het is mogelijk dat u nu geen toegang meer heeft tot de FTP gegevens, deze kunnen we voor u aanpassen indien u contact met ons opneemt. We hebben er veiligheidshalve voor gekozen om deze gegevens niet per email te doen toekomen!
Hoe nu verder indien ik geen toegang meer heb tot mijn server / DPS / VPS / hostingaccount?
U kunt een support ticket aanmaken via: http://www.helpburo.eu
(indien nog geen login voor toegang dan user & passw. aanmaken met een geldig e-mail adres, u ontvangt een verificatie e-mail deze bevestigen en inloggen. Vervolgens een ticket aanmaken en uw gegevens vermelden waar het om gaat bijv. kan niet meer inloggen, domeinnaam etc.)
Als u wederom kunt inloggen in uw Plesk omgeving dan is het zaak dat u ALLE paswoorden zal wijzigen van:
alle e-mail accounts, FTP, MySQL db's, htaccess.
Niet doen kan resulteren in een ernstige hack en schade aan uw account, wij zijn hier niet voor verantwoordelijk en het is dan ook uw eigen verantwoording om (nadat u wederom toegang heeft) deze paswoorden allemaal per onmiddelijk aan te passen! (met NIEUWE paswoorden en niet de oude paswoorden te gebruiken).
Na een geschil met mijn vorige aanbieder, ben ik overgestapt naar Eigendomein. Wat een verschil zeg. Misschien wel iets duurder, maar daar krijg je ook wat voor terug! Geen moment spijt van mijn overstap.
Hieronder ziet u de pingtijden naar andere servers vanaf het netwerk van Eigendomein.